RSS feed


RSS (Really Simple Syndication) er et system der en nettleser på en datamaskin henter fortløpende nyheter eller annen informasjon fra Internett. RSS er XML basert på RDF (Resource Description Framework) som brukes for å videreformidle deler av innhold fra en nettside eller blogg som oppdateres jevnlig.

 


RSS brukes for å abonnere på nyhetsbaserte nettsteder. Ved å tilby RSS gir nettstedet brukerne et standardisert format som kan brukes i mange forskjellige RSS-lesere.
En RSS-leser kan sjekke brukerens abonnementsliste og vise de kildene som har nye eller oppdaterte artikler. Det er i dag helt vanlig at både små og store nettsteder tilbyr RSS-støtte.
RSS-lesere finnes for de fleste plattformer. Flere moderne nettlesere som Internet Explorer, Opera, Firefox og Chrome har innebygget støtte for RSS. I tillegg finnes det diverse programmer som oversetter RSS til e-post eller NNTP(news-format).

 

KILDE: WIKIPEDIA

Les også om:

powe-bi

Del Power BI, Yammer, Sharepoint med dine ansatte via Digital Signage

d:Signage tilbyr integrasjoner mot en rekke kraftfulle kilder som Power BI, Yammer, SharePoint, Salesforce, QlikSense med flere.
Les mer..
Skjermbilde%202019-01-04%20kl_%2013_03_59

Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte.
Les mer..
signage%20vs%20plakater

Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Les mer..
Kontor%20med%20mennesker

Seks gode tips - digital signage

Hvordan du kommuniserer med dine ansatte er like viktig som gründer i et nyoppstartet techbyrå eller om du er leder i et stort konsern. God intern kommunikasjon er avgjørende for å styrke engasjementet til de ansatte.
Les mer..
Kontor%20statistikk%2072

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål

Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Se hvilke muligheter som finnes med digital signage.
Les mer..
Videovegg%20v3

Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Les mer..
d-signage
Leonberg AS
Sarpsborg: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo 
Telefon 941 62 180