KUNDECASE:
5 videovegger á 6 skjermer
Kunde: Mitt Dekkhotell

5 videovegger á 6 skjermer


Videovegg med 6 infoskjermer integrert mot Google Presentation og manuelle datakilder. Mye innhold og full kontroll på design.
Leveransen til Mitt Dekkhotell består av en videovegg med 4 skjermer, samt to ekstra skjermer med egen innhold tilknyttet videoveggen. Mitt dekkhotell var opptatt av full kontroll på design og innhold, så vi valgte å styre det meste av innholdet med Google Presentation. De bygger visningene opp i Google presentation. På den måten har de full kontroll over innhold, design og animasjoner. I tillegg er det satt opp noen manuelle kilder fra løsningen for bl.a. avspilling av video.

De øvrige to skjermene viser automatisk innhold med bl.a. værmelding fra lokasjon og valgfrie andre byer i verden, transportavgang fra nærmeste holdeplass (buss/t-bane), samt RSS fra ønskede kilder.

Tilsvarende løsning (komplett) er nå installert på Økern, Røa, Asker, Kokstad i Bergen og Fornebu. Vi stod for totalleveransen på til sammen 30 skjermer, installasjon, software og integrasjoner. Skjermene har også fått komplett innramming.

KILDER:

• Google Presentation
• Yahoo Weather
• Ruter (vy)
• Avinor

"Vi har i mange år hatt en infoskjermløsning bestående av 1-3 skjermer hengende i resepsjonsområdene på våre dekkhotell, hvor selve innholdet ble vist via Keynote og Apple TV. Dette ble en veldig tungvint løsning da vi blant annet ønsket å vise innhold tilpasset den enkelte avdeling, samt oppgradere vår skjermløsning til en stor 6-skjermers videovegg. Vi kan nå vise frem våre service tilbud og andre nyheter til våre kunder på en kul måte. Oppdatering av innhold og deling av informasjon via våre videovegger skjer nå veldig enkelt via d:Signage sitt online publiseringsverktøy. Per i dag har vi 6-skjermers videovegg på 5 avdelinger. 2 av de 6 skjermene viser innhold som nyheter, t-bane og busstider tilpasset lokasjonen de er plassert, resterende 4 skjermer er koblet opp mot Google Presentation der jeg styrer innhold direkte i Google slidene mine.
Vi er svært fornøyd med løsningen fra d:Signage!"

- Janne Rud Hansen
Marketing Manager, Mitt Dekkhotell
 
Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.