Referanser

Referanser

AF Gruppen
AF Gruppen

Vi har sammen med AF Gruppen laget spesialtilpasset løsning med integrasjoner og manuelle kilder for god kommunikasjon mot prosjekter og kontorer.
Digital signage løsning for Sulland Gruppen
Sulland Gruppen
Digital signage løsning for Sulland Gruppen

Totalleveranse på datadrevet løsning for Sulland Gruppen i hele Norge. Løsningen består av manuelle kilder og integrerte kilder mot SharePoint Intranett, PowerBI samt finn.no.
Sulland Gruppen
Veidekke ASA
Komplett datadrevet digital signage-løsning for Veidekke ASA

Totalleveranse på datadrevet løsning for Veidekke ASA i hele Skandinavia. Løsningen henter data fra mange hundre forskjellige områder, samt 5 forskjellige applikasjoner.
Veidekke ASA
Bauda AS / Toyota og Lexus
Informasjons- og reklameskjermer til forhandlerene

d:Signage har levert software og hardware til deres 19 avdelinger i Norge.
Power BI, Yammer og SharePoint
Hovedorganisasjonen Virke
Power BI, Yammer og SharePoint

Komplett digital signage leveranse som inneholder noen manuelle datakilder, samt mange integrerte datakilder som f.eks. PowerBI, Yammer, Sharepoint m.fl.
Hovedorganisasjonen Virke
BDO
Komplett digital signage

Nasjonal, regional og lokal innholdsdistribusjon blandet med datadrevet innhold
BDO
Neptun Lekeland
Informasjons- og reklameskjermer

De valgte vår d:Signage PLAY løsning for å enkelt distribuere informasjon til sine skjermer. "Takk for enkel og god informasjon om bruken, og for et utrolig godt produkt å jobbe med!" - Hege B. Larssen, Daglig leder på Neptun Lekeland
Resepsjons- og interne informasjonsskjermer
Pretec
Resepsjons- og interne informasjonsskjermer

Eksterne og interne datakilder.
Reklameskjermer på kjøpesenteret
Amfi Borg
Reklameskjermer på kjøpesenteret

Tilbud, informasjon og reklame fra Amfi Borg distribueres på 11 skjermer på senteret. "Løsningen er enkel i bruk for våre butikker, og innhold publiseres på svært kort tid. Effekten har vist seg å være svært god spesielt for å fremme impulskjøp." - Jørgen Næs, Senterleder Amfi Borg
Amfi Borg
Digitale plakter
BilXtra Verksted
Digitale plakter

Vi tilbyr alle BilXtra verksteder i Norge en standard skjermpakke. Totalt er det over 200 verksteder.
SIØ
Studentsamskipnaden i Østfold

SIØ har nå installert 6 infoskjermer fordelt på Halden og Fredrikstad. Café, kantine, bokhandel og sosiale soner.
Infotjenester
Driftsdata og god informasjon

Data fra Qlikview, Puzzle, rss og manuelt innhold fordelt på region og avdeling.
Mitt Dekkhotell
5 videovegger á 6 skjermer

Videovegg med 6 infoskjermer integrert mot Google Presentation og manuelle datakilder. Mye innhold og full kontroll på design.
Mitt Dekkhotell
Waterlogic
Videovegg og BI data

Videovegg og interne informasjonsskjermer i salgslokalene
Waterlogic
Skjeberg Golfklubb
Integrert mot webløsning

Digital signage med god og nyttig informasjon til medlemmer og besøkende. Samhandler informasjonen fra nettsidene i samme løsning.
13 skjermer i Akersgata
Amedia
13 skjermer i Akersgata

Vi har levert digital signage på 13 infoskjemer på Amedia hovedkontor i Akersgata, samt at vi holder på med utrulling til aviser i hele landet. Totalt 50 aviser er nå koblet på systemet.
ColliCare
40 infoskjermer i 11 land

Digital signage integrert mot terminalsystem og egne nettsider.
Kundeuttalelser
Kundeuttalelser

Waterlogic

PowerBI og interninformasjon var i utgangspunktet det vi ønsket på våre skjermer. Dette fordi statistikk og informasjon bidrar til økt motivasjon og skaper en følelse av eierskap blant våre medarbeidere. 

Etter en grundig gjennomgang av aktuelle tilbydere var det igjen noen få leverandører når jeg skulle ta en beslutning - og det som ble en sannhet var at de andre rett og slett bare falt fra når det kom til innsikt, forståelse og kunnskap om datadrevet innhold og software. Så da endte min beslutning på d:Signage.
Øyvind Carlsen
CEO, Waterlogic

BDO

BDO i Østfold bruker digital signage for å dele viktig informasjon som tall og statistikk, nyheter, aktiviteter og faglig innhold med alle ansatte i våre sju avdelinger. Vår årlige medarbeiderundersøkelse har vist at økt fokus på intern kommunikasjon har bidratt til økt inkludering og mer fornøyde medarbeidere. Deling av informasjon via skjermer har derfor blitt en av av våre viktigste kanaler for å opprettholde en god intern informasjonsflyt.
Knut Evensen
Regionleder Østfold/Follo, BDO

Hovedorganisasjonen Virke

Vi har i mange år hatt en infoskjermløsning basert på PowerPoint og opplevde den som veldig manuell og tungvint å oppdatere. Vi var på jakt etter en mer datadrevet løsning med innhold fra blant annet PowerBI, SharePoint, Yammer og andre tjenester. Dette løste d:Signage på en god måte. I dag er det meste av innholdet datadrevet og kun et fåtall av slidene krever manuell innlegging.

Vi er svært fornøyd med løsningen og opplever at vi får rask og god hjelp og en svært kreativ og profesjonell rådgivning på nye ønsker og behov.
Anders B. Hverven
Seniorrådgiver IT • Digitalisering og IT, Hovedorganisasjonen Virke
Veidekke
virke
bdo
amedia
simployer
collicare
skill
elkem