KUNDECASE:
Power BI, Yammer og SharePoint

Hovedorganisasjonen Virke

Power BI, Yammer og SharePoint


Komplett digital signage leveranse som inneholder noen manuelle datakilder, samt mange integrerte datakilder som f.eks. PowerBI, Yammer, Sharepoint m.fl.
Hovedorganisasjonen Virke ønsket en digital signage løsning som kunne kobles om mot noen av deres allerede eksisterende kilder. De bruker i dag Power BI til samhandling av møter, telefonhenvendelser, medlemslister, nye kunder m.m. I tillegg benytter de Yammer som samhandlingsløsning. Vi henter også data fra SharePoint sites. De ønsket derfor en leverandør som kunne hente ut disse dataene på en sikker og trygg måte og ikke via åpen url. Gjennom våre integrasjoner mot Microsoft og Yammer/PowerBI løste vi dette på en god og praktisk måte.

Power BI
Vi henter ut santidsdata over dagens kurs og møter, medlemsdata, kurskalender, telefonlogg, pleiemøter og medlemsutvikling. Dataene oppdateres automatisk en gang i timen.

Yammer og SharePoint
Vi henter også ut data fra ulike grupper i Yammer og SharePoint, samt ønskede RSS kilder. I kan det vises filmer, generelle nyheter, værmelding, samt enkelte manuelle kilder i løsningen. 

Totalt har Virke nå 11 skjermer på sitt hovedkontor i Oslo.

KILDER:

• Power BI
• Yammer
• SharePoint
• RSS (egen RSS fra Virke nettsider)
• Yahoo Weather
• Eksterne RSS

"Vi har i mange år hatt en infoskjermløsning basert på PowerPoint og opplevde den som veldig manuell og tungvint å oppdatere. Vi var på jakt etter en mer datadrevet løsning med innhold fra blant annet PowerBI, SharePoint, Yammer og andre tjenester. Dette løste d:Signage på en god måte. I dag er det meste av innholdet datadrevet og kun et fåtall av slidene krever manuell innlegging.

Vi er svært fornøyd med løsningen og opplever at vi får rask og god hjelp og en svært kreativ og profesjonell rådgivning på nye ønsker og behov."

- Anders B. Hverven
Seniorrådgiver IT • Digitalisering og IT, Hovedorganisasjonen Virke
 
Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.