Kundecaser

Kundecaser

AF2
AF Gruppen
Vi har sammen med AF Gruppen laget spesialtilpasset løsning med integrasjoner og manuelle kilder for god kommunikasjon mot prosjekter og kontorer.
sulland
God kommunikasjon mot kunder og ansatte
Sulland Gruppen består av over 30 nybilforhandlere og bilverksteder over hele landet. Med en blanding av manuelt og integrert innhold kan konsernet enklere kommunisere aktuelt innhold med både ansatte og kunder.
Thommessen
Profilering og informasjon
Advokatfirma Thommessen har valgt d:Signage software og hardware til skjermer i heis og lokaler til deres nye kontor i VIA VIKA.
Veidekke
Komplett datadrevet digital signage-løsning for Veidekke ASA
Totalleveranse på datadrevet løsning for Veidekke ASA i hele Skandinavia. Løsningen henter data fra mange hundre forskjellige områder, samt 5 forskjellige applikasjoner.
Fokus på funksjonalitet og godt design
Felles løsning for wayfinding, LED vegg, samt kommunikasjon til ansatte og besøkende. Skreddersydd løsning med integrerte skjermer i interiøret.
BDO
Komplett digital signage
Nasjonal, regional og lokal innholdsdistribusjon blandet med datadrevet innhold
13 skjermer i Akersgata
Vi har levert digital signage på 13 infoskjemer på Amedia hovedkontor i Akersgata, samt at vi holder på med utrulling til aviser i hele landet. Totalt 50 aviser er nå koblet på systemet.
40 infoskjermer i 11 land
Digital signage integrert mot terminalsystem og egne nettsider.
Resepsjons- og interne informasjonsskjermer
Eksterne og interne datakilder.
Reklameskjermer på kjøpesenteret
Tilbud, informasjon og reklame fra Amfi Borg distribueres på 11 skjermer på senteret. "Løsningen er enkel i bruk for våre butikker, og innhold publiseres på svært kort tid. Effekten har vist seg å være svært god spesielt for å fremme impulskjøp." - Jørgen Næs, Senterleder Amfi Borg
Studentsamskipnaden i Østfold
SIØ har nå installert 6 infoskjermer fordelt på Halden og Fredrikstad. Café, kantine, bokhandel og sosiale soner.
Driftsdata og god informasjon
Data fra Qlikview, Puzzle, rss og manuelt innhold fordelt på region og avdeling.
Informasjons- og reklameskjermer til forhandlerene
d:Signage har levert software og hardware til deres 19 avdelinger i Norge.
5 videovegger á 6 skjermer
Videovegg med 6 infoskjermer integrert mot Google Presentation og manuelle datakilder. Mye innhold og full kontroll på design.
Kundeuttalelser
Kundeuttalelser

Waterlogic

PowerBI og interninformasjon var i utgangspunktet det vi ønsket på våre skjermer. Dette fordi statistikk og informasjon bidrar til økt motivasjon og skaper en følelse av eierskap blant våre medarbeidere. 

Etter en grundig gjennomgang av aktuelle tilbydere var det igjen noen få leverandører når jeg skulle ta en beslutning - og det som ble en sannhet var at de andre rett og slett bare falt fra når det kom til innsikt, forståelse og kunnskap om datadrevet innhold og software. Så da endte min beslutning på d:Signage.
Øyvind Carlsen
CEO, Waterlogic

BDO

BDO i Østfold bruker digital signage for å dele viktig informasjon som tall og statistikk, nyheter, aktiviteter og faglig innhold med alle ansatte i våre sju avdelinger. Vår årlige medarbeiderundersøkelse har vist at økt fokus på intern kommunikasjon har bidratt til økt inkludering og mer fornøyde medarbeidere. Deling av informasjon via skjermer har derfor blitt en av av våre viktigste kanaler for å opprettholde en god intern informasjonsflyt.
Knut Evensen
Regionleder Østfold/Follo, BDO

Hovedorganisasjonen Virke

Vi har i mange år hatt en infoskjermløsning basert på PowerPoint og opplevde den som veldig manuell og tungvint å oppdatere. Vi var på jakt etter en mer datadrevet løsning med innhold fra blant annet PowerBI, SharePoint, Yammer og andre tjenester. Dette løste d:Signage på en god måte. I dag er det meste av innholdet datadrevet og kun et fåtall av slidene krever manuell innlegging.

Vi er svært fornøyd med løsningen og opplever at vi får rask og god hjelp og en svært kreativ og profesjonell rådgivning på nye ønsker og behov.
Anders B. Hverven
Seniorrådgiver IT • Digitalisering og IT, Hovedorganisasjonen Virke
Veidekke
virke
Microsoft
bdo
skill
amedia
simployer
collicare