Kundecaser

Kundecaser

AF2
AF Gruppen
AF Gruppen er en av Norges største entreprenører og jobber hele tiden med inovasjon og utvikling for å beholde sin posisjon som en ledende aktør i byggenæringen. AF Gruppen består av en rekke selskaper i Norge og Sverige, og har virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, energi og miljø, samt offshore.
AF Gruppen
Garda_logo
Sikre at alle får informasjonen til samme tid.
Garda Sikring er representert i flere land. For å synkronisere driften ønsket de å få på plass en infoskjermløsning som kunne ivareta dette på en sømløs og effektiv måte.
Garda Sikring
tanumstrand_Green
Vi hadde behov for å forbedre vår kommunikasjon mot kundene
TanumStrand SPA & Resort hotell utenfor Grebbestad i Sverige kom til oss med ønske om en løsning for å forbedre kommunikasjonen med gjestene på hotellet. Wayfinding, konferanse oversikt, nyheter m.m. stod på ønskelisten.
TanumStrand SPA & Resort
Sarpsborg-08_logo_RGB_Original
Kreativ, dynamisk og inspirerende innhold
Sarpsborg 08 har i lengre tid hatt mange infoskjermer i sine VIP lokaler og fellesområder, men ønsket om bedre innhold rettet mot de forskjellige målgruppene i og rundt stadion var stort.
Sarpsborg 08
Logoemblem-GFGK-farger
Ønsker å ta bedre vare på våre medlemmer og gjester!
Daglig leder Christoffer Halvorsrød fra Gamle Fredrikstad Golfklubb, samt lederne på Moss & Rygge og Drøbak Golfklubb tok kontakt med oss med ønsket om å forenkle kommunikasjonen med klubbens medlemmer og gjester gjennom bruk av informasjonsskjermer.
Gamle Fredrikstad Golfklubb
sulland
God kommunikasjon mot kunder og ansatte
Sulland Gruppen består av over 30 nybilforhandlere og bilverksteder over hele landet. Med en blanding av manuelt og integrert innhold kan konsernet enklere kommunisere aktuelt innhold med både ansatte og kunder.
Sulland Gruppen
Veidekke
Komplett datadrevet digital signage-løsning for Veidekke ASA
Totalleveranse på datadrevet løsning for Veidekke ASA i hele Skandinavia. Løsningen henter data fra mange hundre forskjellige områder, samt 5 forskjellige applikasjoner.
Veidekke ASA
Virke_White
Fokus på funksjonalitet og godt design
Felles løsning for wayfinding, LED vegg, samt kommunikasjon til ansatte og besøkende. Skreddersydd løsning med integrerte skjermer i interiøret.
Hovedorganisasjonen Virke
Veidekke
virke
Microsoft
bdo
skill
amedia
simployer
collicare
elkem
Buda
Pretec
SIO
unilab
ParkAnlegg
økernportal
LY
AF2
betonmast
sulland
via
Tomra
Visma_international
Frost
Miles
Solibo
Cermaq
Ralingen
VFK
Tanum
Dokka