Datakilder til digital signage

Datakilder til digital signage

Digital signage er koblet til internett og åpner for integrasjon mot en rekke ulike datakilder i din virksomhet. Her ser du en liste over de mest aktuelle integrasjonene vi tilbyr i vår løsning.

Power BI

Integrer mot Power BI og ta i bruk datakraften. Lag informative dashboard og vis på skjermene i organisasjonen.

d:Signage er fult integrert mot Power BI via App/access token og brukerrettigheter. Lag flotte grafiske fremstillinger av dine egne rådata i Power BI og vi kan vise de på akkurat den skjermen du vil - i hele organisasjonen. Ta i bruk BI data, og vis de frem til de som har nytte av kontinuerlig oppdatert informasjon.

SharePoint

Vi har standardisert integrasjon mot hele Microsoft 365 og kan tilby å hente data fra mange tjenester.

Å koble seg på SharePoint vil gjøre det mulig å dele innhold fra forskjellige lister direkte på skjermene i sanntid. Vi kobler oss på med App/Accses token og henter ut de listene vi har fått tilgjengelig via deligert bruker. Å bruke SharePoint som et publiseringsverktøy på digital signage er både enkelt og fornuftig for bedrifter som allerede er Microsoft brukere.

QlikView

QlikView eller QlikSense er et annet BI system som samkjører data fra en rekke store og kjente programmer.

Utnytt kraften i BI data og vis de frem i organisasjonen til de som kan ha nytte av det. Ikke gjem dataene bak logg-inn.

Office 365

Integrasjonen mot Microsoft Office 365 gjør det mulig å hente ut kalender, PowerPoint, Excel og andre kjente programmer i Microsoft verden. (Skybaserte)

G Suite

d:Signage er integrert mot G Suite via SSO og kan hente ut en rekke tjenester til skjermløsningen.

Bruk Google Presentation som en informasjonskilde for skjermene. Alternativt kan du bruke Excel. Vi kan også hente data fra kalender, bilder m.m.

Trello

Vis frem Trellos tavler, lister og kort på informasjonsskjermen. Synliggjør organisasjonens oppgaver og fremdrift på en morsom og fleksibel måte. Vis aktuelt innhold på akkurat de skjermene du måtte ønske.

Visma.net

Bruker din virksomhet Visma skytjeneste i dag, kan vi hente ut data via Visma.net

Yammer

Bruker din bedrift Microsoft Yammer som et samhandlingssystem, kan du vise frem relevant data fra systemet på skjermer i organisasjonen.

d:Signage er fult integrert mot Azure og kan således hente ut data fra bl.a. Yammer, SharePoint, Power BI, PowerPoint, Excel m.m.

Tripeltex

d:Signage har nå integrert mot Tripeltex. Som integrasjonspartner i Tripeltex kan vi hente ut mye av innholdet du har - og vise på skjermene dine.

Få frem gode visuelle visninger av:
  • Omsettning
  • Timer
  • Prosjekter
  • Salgsprognoser
  • Faktureringsgrad
  • m.m.

PIM

Hent ut og bestem hvilke produkter du ønsker å vise på skjerm via PIM (Product Information Managment).

Benytter din virksomhet PIM vil det være smart å koble dette sammen med Digital Signage. På den måte kan du styre kampanjer, informasjon på skjermer i hele organisasjonen og være sikker på at innhold, bilder og evt tilbud er riktig. 

Puzzel

d:Signage er nå integrert mot Puzzel - Leverandør av skybaserte kontaktsenterløsninger.

d:Signage kan nå hente ut informasjon direkte fra Puzzel dashboard. På den måten kan du f.eks synliggjøre status for sentralbord m.m. Hent ut data fra dashboard som inneholder support fra Chat, Sosiale medier, telefon, epost og sms.

Finn.no

d:Signage har bedriftsintegrasjon mot Finn.no.

Enten du er eiendomsmegler, eller driver bilbutikk, kan vi hente ut alle dine annonser og vise de på skjermene, selvfølgelig i ditt design. Vi kan sette opp visningen med en rekke forhåndsdefinerte filtre som f.eks. kun viser nye annonser, kun spesifike merker o.l.

Avinor

Viser aktuelle avgang, ankomst, destinasjon og tid for alle Avinor flyvninger i Norge.

Holder du til nær en flyplass, kan flytider være en aktuell kilde for relevant informasjon.

VY

d:Signage er integrert standard mot VY og kan tilby egendefinerte visninger av transporttilbud (buss/tog) fra nærmeste holdeplass.

Smart løsning som tar utgangspunktet i skjermens lokasjon og viser neste avgangstid og destinasjon for buss og tog. 

Sosiale medier

Standard integrasjon mot flere sosiale medier.

Vi kan enkelt stilsette alle sosialt innhold til selskapets profil og definere/begrense visningene basert på filtre. Standard løsning for Facebook, Twitter og Instagram.

Facebook Workplace

Mange bruker Facebook Workplace som sin bedrifts samhandlingssystem.

Bruk Facebook Workplace som informasjonskilde til dine infoskjermer og gi automatisk relevante opplysninger til dine ansatte og kunder. Hent ut data fra bestemte grupper i Workplace.

ERP

Bruk bedriftens ERP system som informasjonskilde til Digital Signage.

Vis frem data fra produksjon, lager, salg, innkjøp og økonomi på skjermene. 

Aksjekurser

Komplet integrasjon mot Yahoo Finans som gir aksjekurser fra de fleste selskaper i hele verden.

Vi stilsetter oppsettet slik at det passer inn i selskapets profil.

Rest Api

Vi tilbyr REST API for å hente ut data fra flere kilder.

Mange skybaserte løsninger tilbyr i dag rest api for å hente ut eller send inn data. Vi tilbyr rest api som en del av vår løsning og kan enkelt hente ut data fra dine skybaserte systemer.

NRK

Du kan selvfølgelig vise RSS fra NRK på skjermene. I tillegg kan du nå vise NRK 1 og NRK 2 på skjermene til bestemte tider.

RSS

Standard modul som kan kobles opp RSS feed fra nettaviser o.l. gir siste nytt fra relevante kilder.

Ved å bruke RSS på skjermer kan du synliggjøre bransjerelevant informasjon til kunder og ansatte. Sett opp ulike rss for hver skjerm ved behov.

Video/Youtube

Legg inn egne filmer eller vis filmer fra YouTube direkte på skjermene.

Men et praktisk dashboard kan du dele og bestemme visningstid for egne filmer eller filmer fra YouTube/Vimeo.

Værmelding

Vår værmeldingstjeneste er basert på Yahoo Weather og tilbyr værmelding i hele verden.

Alle skjermer i organisasjonen er definert med en adresse som taes i bruk for å bestemme været der skjermen er plassert.

Butikkdata

Hent ut data direkte fra bedriftens butikkdatasystem.

Analyse

Vis innhold fra f.eks. Google Analytics direkte på skjermene.

Gir deg en flott oversikt over hvordan f.eks. nettsidene leverer.

RFID

La brukeren styre innholdet på skjermen via f.eks. RFID (Radio-frequency identification). Når kunden tar i en sko o.l. hentes data om dette produktet opp på skjermen og gir kunden nødvendig og relevant informasjon.

Teams

Hent ut hendelser fra felles Teams kalender og vis til hele prosjektgruppen på en eller flere skjermer.

Sensordata

Med våre eksklusive XPO Screens kan du ved hjelp av innebygde infrarøde sensorer styre innholdet på skjermene slik at visningen er handlingsstyrt.

Med inntil 3 forskjellige sensorsoner kan innholdet på skjermen endre seg i tråd med hva som skjer foran skjermen. XPO Screens har et unikt design som kan skreddersys til bedriftens egen profil og farger. I tillegg leverer vi komplisert sensorstyring av kontormiljøer og eiendommer som gir nyttig informasjon om brukeradferd, utnyttelse m.m gjennom SenzoLive.

WayFinding

Sensor- og beaconstyrt system som raskt finner nærmeste ledige kontorplass, ledige møterom eller området. Kan brukes både som wayfinding i store bedrifter, sykehus, skoler og universiteter og selvfølgelige på kjøpesentre.

Steerpath er en prisbelønnet løsning som er spesiallaget for bedrifter, skoler, sykehus og kjøpesentre for enkel navigering.