Datakilder til digital signage

Datakilder til digital signage

Digital signage er koblet til internett og åpner for integrasjon mot en rekke ulike datakilder i din virksomhet. Her ser du en liste over de mest aktuelle integrasjonene vi tilbyr i vår løsning.

Power BI

Integrer mot Power BI og ta i bruk datakraften. Lag informative dashboard og vis på skjermene i organisasjonen.

d:Signage er fult integrert mot Power BI via App/access token og brukerrettigheter. Lag flotte grafiske fremstillinger av dine egne rådata i Power BI og vi kan vise de på akkurat den skjermen du vil - i hele organisasjonen. Ta i bruk BI data, og vis de frem til de som har nytte av kontinuerlig oppdatert informasjon.

SharePoint

Vi har standardisert integrasjon mot hele Microsoft 365 og kan tilby å hente data fra mange tjenester.

Å koble seg på SharePoint vil gjøre det mulig å dele innhold fra forskjellige lister direkte på skjermene i sanntid. Vi kobler oss på med App/Accses token og henter ut de listene vi har fått tilgjengelig via deligert bruker. Å bruke SharePoint som et publiseringsverktøy på digital signage er både enkelt og fornuftig for bedrifter som allerede er Microsoft brukere.

QlikView

QlikView eller QlikSense er et annet BI system som samkjører data fra en rekke store og kjente programmer.

Utnytt kraften i BI data og vis de frem i organisasjonen til de som kan ha nytte av det. Ikke gjem dataene bak logg-inn.

Office 365

Integrasjonen mot Microsoft Office 365 gjør det mulig å hente ut kalender, PowerPoint, Excel og andre kjente programmer i Microsoft verden. (Skybaserte)

Teams

Hent ut hendelser fra felles Teams kalender og vis til hele prosjektgruppen på en eller flere skjermer.

G Suite

d:Signage er integrert mot G Suite via SSO og kan hente ut en rekke tjenester til skjermløsningen.

Bruk Google Presentation som en informasjonskilde for skjermene. Alternativt kan du bruke Excel. Vi kan også hente data fra kalender, bilder m.m.

Google Analytics

Vis innhold fra f.eks. Google Analytics direkte på skjermene.

Gir deg en flott oversikt over hvordan f.eks. nettsidene leverer.

Trello

Vis frem Trellos tavler, lister og kort på informasjonsskjermen. Synliggjør organisasjonens oppgaver og fremdrift på en morsom og fleksibel måte. Vis aktuelt innhold på akkurat de skjermene du måtte ønske.

Visma.net

Bruker din virksomhet Visma skytjeneste i dag, kan vi hente ut data via Visma.net

Yammer

Bruker din bedrift Microsoft Yammer som et samhandlingssystem, kan du vise frem relevant data fra systemet på skjermer i organisasjonen.

d:Signage er fult integrert mot Azure og kan således hente ut data fra bl.a. Yammer, SharePoint, Power BI, PowerPoint, Excel m.m.

PlannerTripletex

d:Signage har nå integrert mot Tripletex. Som integrasjonspartner i Tripletex kan vi hente ut mye av innholdet du har - og vise på skjermene dine.

Få frem gode visuelle visninger av:
  • Omsettning
  • Timer
  • Prosjekter
  • Salgsprognoser
  • Faktureringsgrad
  • m.m.

Puzzel

d:Signage er nå integrert mot Puzzel - Leverandør av skybaserte kontaktsenterløsninger.

d:Signage kan nå hente ut informasjon direkte fra Puzzel dashboard. På den måten kan du f.eks synliggjøre status for sentralbord m.m. Hent ut data fra dashboard som inneholder support fra Chat, Sosiale medier, telefon, epost og sms.

Yahoo Finans

Komplet integrasjon mot Yahoo Finans som gir aksjekurser fra de fleste selskaper i hele verden.

Finn.no

d:Signage har bedriftsintegrasjon mot Finn.no.

Enten du er eiendomsmegler, eller driver bilbutikk, kan vi hente ut alle dine annonser og vise de på skjermene, selvfølgelig i ditt design. Vi kan sette opp visningen med en rekke forhåndsdefinerte filtre som f.eks. kun viser nye annonser, kun spesifike merker o.l.

TwitterFacebook Workplace

Mange bruker Facebook Workplace som sin bedrifts samhandlingssystem.

Bruk Facebook Workplace som informasjonskilde til dine infoskjermer og gi automatisk relevante opplysninger til dine ansatte og kunder. Hent ut data fra bestemte grupper i Workplace.

FacebookInstagramYoutube/Vimeo

Legg inn egne filmer eller vis filmer fra YouTube eller Vimeo direkte på skjermene.

Men et praktisk dashboard kan du dele og bestemme visningstid for egne filmer eller filmer fra YouTube/Vimeo.

SmartDoc