d:Signage

Digitale skilter i bygg

d:Signage

Digitale skilter i bygg

Vedlikehold og oppdatering av bedriftsoversikten i et bygg kan være både tidkrevende til dyrt. Med digitale skilt (digital signage) kan du enkelt administrere innholdet via vår skybaserte software. Kombinér flere skjermer og bygg i samme løsning.
XPO-Virke
XPO-Virke
Digital skilting (wayfinding) i bygg er en opplagt "pain" i bransjen. Nye leietakere flytter inn, mens andre flytter ut. Å holde alle informasjonsflatene oppdatert med riktig informasjon er tradisjonelt tidkrevende og tungvint. Med digitale skilter i bygg, kan alt dette administreres fra nettleseren, enten skjermen står i resepsjonen, i etasjeskille, i heis eller utenfor i en elegant pylon.


Vedlikehold og oppdateringer

Logg inn i d:Signage software via nettleseren og vedlikehold all relevant informasjon til skjermene på samme sted - uansett antall skjermer og bygg. Store  eiendomsforvaltere får full kontroll på innholdet i alle bygg. Flytt, slett eller registrer nye leietakere i en og samme prosess. I tillegg kan du også legge inn annen aktuell informasjon på skjermflatene som f.eks.: RSS, filmer, event, vedlikeholdsinfo osv.


Eksklusive kvalitetsskjermer fra XPO Screen

Våre eksklusive skjermer fra XPO Sceen er av høy kvalitet med bl.a.:
  • Kun 33 mm tykke inkl veggfeste
  • Støtsikre og tåler vannsøl
  • Integrerte sensorer for trigging av ulike visninger
  • 5 års garanti
  • Fargetilpasset frontplate og ramme
  • Selskapets logo i led
  • Leveres med 4 forskjellige rammedesign, samt som speilskjerm.


Utvidelsesmuligheter

Ved valg av software for vedlikehold og administrasjon av digitale skilt er det smart å velge løsning med gode utvidelsesmuligheter for fremtiden. d:Signage software er allerede rigget for fremtiden ift sensordata fra bygningen, varslingssystemer (brann, evakuering o.l.) og api integrasjoner med andre systemer for sømløs og relevant informasjon på infoskjerm.


Vil du vite mer?

Ta kontakt for demonstrasjon/pris.
Mange fordeler:
1. Rimeligere drift av leietager oversikt.
2. Skjermer og innhold som følger selskapet/bygningens designprofil.
3. Mulighet for fremleie informasjon.
4. Styring av ubegrenset antall skjermer fra samme løsing.
5. Kommuniser andre viktige beskjeder.

Skreddersydd for optimal eiendomsforvaltning


Med digital signage i bygg kan man forenkle administrasjon av skilting samt optimalisere bruk, drift og vedlikehold med santids sensorteknologi
Touch
Touch
d:Signage software har innebygget touch-funksjonalitet. Innholdet på skjermene kan hentes fra alle typer eksterne kilder, og skreddersys etter behov.
wayfinding
Wayfinding
I større bygg er digital wayfinding et smart hjelpemiddel for ansatte og besøkende. Enkel administrering med rask og kostnadseffektiv oppdatering ved endringer i bygget.
Sensor
Sensordata
Løsningen er integrert mot sensorer for å vise informasjon om brukeradferd, ledige kontorplasser, rene soner, temperatur, besøkende osv., og handler om optimalisering og drift.
Digital skilting
Unikt deksel

For INVITE har vi utviklet et eget dekselsystem. Baksiden av dekselet er montert direkte på veggen uten separat monteringsbrakett. Dette gjør at skjermen henger helt inntil veggen og tar minimalt med plass. (30 mm)
Digital skilting
Skjermer & speil

Skjermene leveres med flere typer standard deksler. Speilskjerm, rammeløs eller standard deksel. Selve skjermen og mulighetene er like, kun dekslet som endres. Skjermdekselet er laget av glass og det digitale speildekselet er laget av et gjennomsiktig speil. 
Digital skilting
Tilpasset design

Vi kan spesialdesigne selve utseende på dekslet med selskapets profil, farge på veggen o.l. slik at den bli i ett med omgivelsene eller styrker ditt brand. Topp det hele med led-logo i fronten for optimalt utseende.
Digital skilting
sensorer

Med (infrarøde) sensorene kan du sette ulike hendelser basert på 3 ulike definerte soner. Sett forskjellige hendelser på hvert av de 3 sonene og skap magi. Tell forbipasserende, endre spilleliste, slå på/av speilfunksjon m.m. Mulighetene er mange.
Digital skilting
Bærekraftig løsning

Mange organisasjoner streber etter bærekraft ved å stimulere den sirkulære økonomien. Med vår elektronikk, og spesielt INVITE, oppfyller vi disse behovene gjennom bruk av materialer, effektivt energiforbruk og en sirkulær forretningsmodell.
Digital skilting
Diverse størrelser

Vi tilbyr INVITE i mange forskjellige skjermstørrelser, fra 21 til 55 tommer. Hvis du trenger en skjermstørrelse som vi i dag ikke har, kan vi produsere et deksel for deg på forespørsel, forutsatt at panelet kan leveres av vår leverandør AUO.