Merkevarebygging og gode kundereiser i butikk

Merkevarebygging og gode kundereiser i butikk

Kunder krever stadig bedre kjøpsopplevelser i butikk. Med digital signage kan du både informere, inspirere og bygge brand på en direkte og behovsbasert måte med datadrevet innhold.
Illustrasjon%20-%20Retail%20konsept
Illustrasjon%20-%20Retail%20konsept
Eye
Digital Signage har 7 ganger bedre blikkfang enn standardplakater
Digital Signage har 7 ganger bedre blikkfang enn standardplakater
7x
Checkout2
Øker impulskjøp med
Øker impulskjøp med
162%
Graf
Gir i gjennomsnitt en salgsøkning på
Gir i gjennomsnitt en salgsøkning på
42%

Markedets mest komplette og avanserte løsning for digital signage


Nedenfor kan du lese om noen av alle mulighetene du har til å drive målrettet kommunikasjon og interaksjon med kunder og ansatte – fra datadrevet innhold til enkel publisering av manuelle filer.
Data

Datadrevet innhold

Med datadrevet digital signage kan du vise innhold fra PowerBI, Sharepoint, Microsoft 365 m.fl., og oppdatering av skjermene skjer automatisk.
Keyboard

Manuelt innhold

Publiser innhold direkte i den skybaserte løsningen med dine egne designede maler for tekst, bilder, filmer, nyheter, RSS m.m.
Distribusjon2

Smart distribusjon

Vår unike distribusjonsmodell gjør at du enkelt kan publisere ulikt innhold til ulike områder og soner – globalt, nasjonalt, regionalt og lokalt.
Roller2

Roller og brukere

Du kan ha mange redaktører som kan publisere innhold fra et gitt nivå i organisasjonen og nedover. Innholdet på skjermene kan også blandes med innhold fra redaktører over eget nivå.
Soner2

Soner

Med soneinndeling av skjermene kan du distribuere målrettet og relevant innhold til dine brukere. Soneinndeling kan f.eks. være #public, #intern, #resepsjon og #kantine.
Filter

Filtrert innhold

d:Signage bruker skjermens geolokasjon for automatisk publisering av værmelding, tidsoner, bussavganger m.m. Så slipper man å endre input for hver enkelt skjerm.
Publish2

Publisering

d:Signage har mange valg for tidsstyring av innhold. Enkel administrering av innhold med start- og stoppdato med klokkeslett og frekvens.
Cloud

Skybasert

d:Signage er skybasert og styres via en nettleser. Alle avspillerne kommuniserer via wifi eller fastnett i tillegg til at innhold kjører i cashe når det ikke er nytt innhold.
Sikkerhet

Topp sikkerhet

Alle våre avspillerne parres med programvaren for å unngå at uvedkommende får tilgang til dataene. Sensitivt innhold kan også styres til kun å vises på eget nettverk.
Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.


- Øker impulskjøp
- Øker impulskjøp
"Vår digital signage løsning gjør det enkelt for våre butikker å vise frem nyheter, dagsferske tilbud og bygge merkevare. Løsningen er enkel i bruk for våre butikker, og innhold publiseres på svært kort tid. Effekten har vist seg å være veldig god spesielt for å fremme impulskjøp når vi har kunden hos oss. Samtidig ser vi gode effekter spesielt inn mot helgehandelen og for våre serveringssteder."

Jørgen Næs -  Senterleder, Amfi borg
Fra Integrated Systems Europa exhibition 2019
Fra Integrated Systems Europa exhibition 2019
Nyttig å vite om
digital signage
Nyttig å vite om
digital signage
Optimalisering av design på digital signage
Optimalisering av design på digital signage

Digital signage oppleves ulikt i forskjellige miljøer. Her har du noen tips til hvordan tilpasse designet på en best mulig måte.
Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser
Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte.
Hygieneprotokoll
Hygieneprotokoll

Corona-viruset har tvunget oss til å ta hensyn til noe nytt. Mens viktigheten av god personlig hygiene først og fremst var et element i sosialt ønskelig adferd, vet vi nå at smitte på grunn av dårlig hygiene i noen tilfeller til og med kan være livstruende.
XPO Screens. Designed to be different.
XPO Screens. Designed to be different.

Vår samarbeidspartner XPO Screens har skjermer for speil og vanlig display. Produktene er vannavstøtende og vandalsikre og har mange innebygde funksjoner.
Digital signage - med mål og mening
Digital signage - med mål og mening

Jobber din virksomhet med KPI’er og konkrete mål for resultater og endring? Les hvordan digital signage som kommunikasjonskanal enkelt kan dele data med dine kollegaer for å stimulerer til bedre måloppnåelse.
Digital signage effekten
Digital signage effekten

Digital signage har 7 ganger bedre blikkfang enn standardplakater. Impulskjøp øker med 162% og gir 42% gjennomsnittlig salgsøkning.
To-delt bilde fra butikk med plakat og digital plakat
Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Digital signage videovegg med 4 skjermer med innramming fra gulv til tak
Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Sjekk prisen her
Prisforespørsel
Få siste nytt om digital signage