Kom i gang med digital signage i din virsomhet

Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte. For å tilfredsstille kundenes økende krav til informasjon i en kjøpsprosess, vil kiosker bli mer og mer vanlig for å skape gode kundereiser.
Kiosker er interaktive skjermer med menyer, knapper, skjemaer og valgmuligheter som på en nettside eller en app. Legger man til en skanner, et kamera, litt NFC-teknologi kan en digital Kiosk gi en helt ny dimensjon til kundereisen.

Interaktivt innhold
Å engasjere sine kunder gjennom innhold som tilpasser seg basert på brukerdata har vist seg å gi god effekt. Kameraer knyttet til skjermen kan for eksempel analysere kundens ansikt og avdekke kjønn og alder på forbipasserende for deretter å presentere innhold spesielt tilpasset hver målgruppe. Slike data blir naturligvis anonymisert for å sikre kundens personvern. Andre teknologier man kan knytte til en kiosk eller skjerm er sensorer som registrerer hvilke produkt du løfter fra hyllen, eller som hånden din beveger seg mot – og som i sin tur trigger programvaren til å presentere mer relevant og nyttig informasjon om det du vurderer å kjøpe.  Scanning av strekkoder kan også brukes for å vise relevant innhold og gi tips til relaterte produkter og tjenester – eller vise hvilke andre farger og størrelser produktet leveres i.

kiosk samsung
Pylon med touch og NFC teknologi for bestilling og kjøp av varer. (Foto fra Samsung sin stand på ISE messen 2019)

Mulighetene er nærmest ubregrensede. Interaktive kioskelementer kan altså forbedre kundeopplevelsen på mange måter. Et eksempel - en middelaldrende mann kunne registrert sin e-post eller sitt mobilnummer for deretter å mottatt en sms med rabattkode på eksempelvis barberskum. Kiosker er også godt egnet til wayfinding i større butikklokaler eller kjøpesentra. Her finnes det mange velprøvde systemer med brukervennlige funksjoner for alle behov. Noen trenger å finne korteste vei, mens andre trenger hjelp med å finne veien med rullestol. 

Kiosk eller skjerm?
Det å legge til interaktive elementer med datadrevet innhold i skjermløsningen krever noe mer ressurser enn å vise et ferdig forhåndsdefinert innhold. Men hvis du foretrekker å kommunisere via skjermer og videovegger kan du likevel integrere kiosk-lignende elementer i skjermen. For eksempel kan du integrere en QR-kode som gir rabatter, eller du kan ganske enkelt legge inn en melding på slutten av innholdsløkken din - som for eksempel å spørre publikum om å følge deg på sosiale medier.

Kiosker vil mest sannsynlig bli et vanlig verktøy for virksomheter og butikker, og vil samhandle godt med tradisjonelle informasjonssystemer. Vi ser et skifte mot mer dynamisk innhold som har som mål å fange kundens oppmerksomhet ved å tilby dem mer relevant innhold.

5 fordeler du får når du tar i bruk kiosk:

1. Skaper en bedre kundereise
Kiosker gir kunder raskt svar på det de lurer på.


2. Øk din kundebase
Interaktive kiosker skaper større oppmerksomhet og mulighet for å vinne flere kunder.

3. Reduser kostnadene
Virksomheter som bruker kiosker i sin butikk har mulighet til å tilby mer tilgjengelig kundeservice til en lavere kostnad.


4. Øk effektiviteten gjennom ulike applikasjoner til kiosk
I tillegg til å strømlinjeforme kundereisen har kiosker enda flere fordeler. Blant annet kan du legge inn funksjoner som vil automatisere handlinger som vanligvis krever menneskelig assistanse. Eksempler på dette er; registrering av jobbsøknader, søke om handlekonto og kjøp av gavekort.


5. Bedre arbeidsmiljø
Fordi kiosker kan håndtere mange av hendvendelsene personalet ellers får, så frigjør dette tid til å gi en ekstra innsats på salg og service.Kilder:
Benefits of using retail kiosks

www.digitalsignagetoday.com
Sjekk prisen

Les også om:

powe-bi

Del Power BI, Yammer, Sharepoint med dine ansatte via Digital Signage

d:Signage tilbyr integrasjoner mot en rekke kraftfulle kilder som Power BI, Yammer, SharePoint, Salesforce, QlikSense med flere.
Les mer..
signage%20vs%20plakater

Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Les mer..
Kontor%20med%20mennesker

Seks gode tips - digital signage

Hvordan du kommuniserer med dine ansatte er like viktig som gründer i et nyoppstartet techbyrå eller om du er leder i et stort konsern. God intern kommunikasjon er avgjørende for å styrke engasjementet til de ansatte.
Les mer..
Kontor%20statistikk%2072

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål

Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Se hvilke muligheter som finnes med digital signage.
Les mer..
Videovegg%20v3

Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Les mer..
Sio_kantine

Digital signage fungerer som bedriftens TV-Kanal

Engasjer dine ansatte og skap samhold i bedriften. Resultatet vil bli bedre fokus og vekst.
Les mer..
d-signage
Leonberg AS
Sarpsborg: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo 
Telefon 941 62 180