NFC (Near Field Communicaton) og Integrasjon med digital signage innhold


Digital signage og NFC teknologi åpner for toveiskommunikasjon mellom avsender og mottaker. Tenk deg at du befinner deg i en butikk med en skjerm som viser tilbud og produkter fra et omfattende sortiment. For at skjermen skal vise innhold som er tilrettelagt for deg, vil du med NFC-teknologi automatisk kunne overføre informasjon fra din mobilenhet til skjermen – som i sin tur kan skreddersy innholdet basert på dine data. F.eks. at du er en mann i aldersgruppen 18-24 år. Dette vil gi systemet informasjon nok til å kunne vise mer relevant innhold til deg som kunde.


Wayfinding

NFC-kommunikasjon levert via digital signage kan hjelpe kunder direkte til deres destinasjon. De mest åpenbare bruksområder er i et kjøpesenter eller et stort bygg, men mindre leverandører kan også bruke det i butikken for å lede kunder til ønsket produkt eller sted.


Informasjonsinnsamling

Når en kunde engasjerer seg med innholdet på en skjerm via NFC, er det ikke bare enveiskommunikasjon. Ikke bare vil de få relevant informasjon om produktene dine, men du tilpasser også informasjonen til kundens kjøpsvaner og smak.


Online bestilling

Hvis en kunde er virkelig interessert i produktet som blir markedsført på digital signage, kan NFC behandle fakturering av kjøpet og leveringsinstruksene innen få sekunder. Det er ikke nødvendig å engasjere en person i salgsprosessen. Det vil spare deg for både tid og penger.

 

Les også om:

powe-bi

Del Power BI, Yammer, Sharepoint med dine ansatte via Digital Signage

d:Signage tilbyr integrasjoner mot en rekke kraftfulle kilder som Power BI, Yammer, SharePoint, Salesforce, QlikSense med flere.
Les mer..
Skjermbilde%202019-01-04%20kl_%2013_03_59

Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte.
Les mer..
signage%20vs%20plakater

Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Les mer..
Kontor%20med%20mennesker

Seks gode tips - digital signage

Hvordan du kommuniserer med dine ansatte er like viktig som gründer i et nyoppstartet techbyrå eller om du er leder i et stort konsern. God intern kommunikasjon er avgjørende for å styrke engasjementet til de ansatte.
Les mer..
Kontor%20statistikk%2072

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål

Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Se hvilke muligheter som finnes med digital signage.
Les mer..
Videovegg%20v3

Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Les mer..
d-signage
Leonberg AS
Sarpsborg: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo 
Telefon 941 62 180