Smart kontor

Innendørs wayfinding og booking av arbeidsplass og møterom

Smart kontor

Innendørs wayfinding og booking av arbeidsplass og møterom

Steerparth er en ledende og prisbelønnet innendørs navigasjon- og kartteknologi valgt av ledende virksomheter innen luftfart, sykehus, universiteter og eiendomsforvaltere verden over. Implementeres på 30 dager.
wayfinding_2
Illustrasjon%20-%20kontor%20konsept-04
Skjermbilde%202020-05-23%20kl_%2008_08_07
d:Signage er Steerpath sin partner i Norge for salg, installasjon og support. Steerpath er en alt-i-ett løsning som hjelper ansatte å finne nærmeste tilgjengelige arbeidsplass, et rom for en telefonsamtale eller et ledig møterom. Med Steerpath programvare kan ansatte finne en optimal plass - når som helst og hvor som helst.
 
 • Reserver en arbeidsplass eller et møterom
 • Del din posisjon med kollegaer (opt-in / opt-out på mobil)
 • Wayfinding – Finn ledig arbeidsplass, møterom eller en kollega
 • Feedback – Få verdifulle tilbakemeldinger fra dine ansatte og besøkende
 • Analyse - Arealplanlegging og lay-out-anbefalinger
Screenshot%202020-05-24%20at%2009_50_26

Smart Office optimaliserer kontoret

 • Lar dine ansatte fine en plass på enkleste og raskeste måte.
 • Bestill et rom med få tastetrykk.
 • Finn Adhoc og telefonplass.
 • Sikrer at ingen plasser er bortkastet med vår "Ghost busting" teknologi.
 • Få innsikt i hvordan arbeidsplasser blir brukt og likt.
 • Smart Office er en kombinasjon av smarte områder, smart kontor og en app.

Umiddelbar booking med smart bygg app

Med vår Smart Office app, får du oversikt over beste tilgjengelige plass i løpet av sekunder. Ingen vanskelige booking prosedyrer eller e-post godkjenning. Steerpath synkroniserer bestillingen og sikrer at den er oppdatert med MS Office 365 og/eller Google Gsuite.

Vi har designet Steerpath Smart Office app fra bunn for å gjøre det mulig å bestille et rom/plass på under 5 sekunder. Takket være den solide innendørs lokasjonsteknonogien, er vi i stand til å foreslå rom og områder som er tilpasset ditt bruksmønster, omtrent som din personlige assistent.
solutionSEO
Screenshot%202020-05-24%20at%2009_50_39

Administrer dagen din

Se alle dine møter og plassreservasjoner for dagen i ett vindu. Organiser møter eller bestill et rolig område for de neste 2 timene med kun 2 klikk. Avsluttes et møte tidligere enn planlagt, gjøres rommet automatisk tilgjengelig for andre.

I et Smart Office, finner du alltid en ledig plass

Med Smart Office programvare og app, kan brukerne alltid finne en plass. Med gode søkemuligheter vil programmet finne den beste plassen, basert på dine krav.

Hvis selskapet har flere bygninger, kan Smart Office App finne plass til deg, selv om den er i en annen bygning. Navigasjonen fortsetter sømløst mellom byggningene, både innendørs og untendørs.
Screenshot%202020-05-24%20at%2009_56_04
Screenshot%202020-05-24%20at%2009_50_56

Del status med kollegaer for å hindre forstyrrelser

Del din possisjon på jobben med dine kollegaer for å gjøre jobben enklere og mer transparent. (bruker opt-in). Et transparent arbeidsmiljø gjør dagen mer effektiv og arbeidsplassen utnyttes bedre for alle.

Du kan også dele møtelokasjoner i invitasjonen, slik at alle, selv uten Smart Office app, kan se hvor møte er.

Office 365 og Google GSuite

Bruk selskapet eksisterende Microsoft eller Google konto for å logge inn på Steerpath Smart Kontor software og app.

Alle møterom og kalendere synkroniseres automatisk med Outlook og eventuelle touchskjermer du allerede har ved møterommene.  Mobil app som støtter Single Sign On (SSO) med Google G Suite og Microsoft Office 365. Brukerne kan finne og bestille møterom raskt og enkelt uten at de behøver å åpne en kalender eller Outlook. 
Screenshot%202020-05-24%20at%2010_04_50
Screenshot%202020-05-24%20at%2010_06_16

Workplace Analytics 2.0

Steerpath Smart office programvare gir verdifull innsikt i hvordan kontoret fungerer. Steerpath løsningen er unik fordi den kan se hvor mennesker er når den skal finne tilgjengelige plasser og hvor disse tilgjengelige plassene er i forhold til hvor du selv er.

Smart Office - bruksanalyse

Få alle essensielle tall på hvordan bruken av kontorlokalene endres over tid. Hvilke plasser er mest populære og hvem som aldri er i bruk. Finn svar på når i arbeidsdagen det er høy aktivitet på kontoret. Få svar på alt dette gjennom Steerpath Senzolive bruksanalyse.

Brukervennlig web-basert analyseverktøy for rask innsikt, gode eksporter og muligheter for å samhandle med andre kjente analyseverktøy som Excel, MS PowerBI eller Tableau.
Screenshot%202020-05-24%20at%2010_07_41

Last ned produktark!

SmartOffice
Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.


Nyttig å vite om
digital signage
Nyttig å vite om
digital signage
Trygt tilbake på kontoret
Trygt tilbake på kontoret

Det er bevist at sosial distanse er det beste virkemiddelet for å unngå smitte mellom mennesker. Men hvorfor er det viktig med ytterligere tiltak på en arbeidsplass?
Covid-19 - Smittebegrensning på kontoret
Covid-19 - Smittebegrensning på kontoret

Gjør arbeidsplassen sikrere med sosial distansering, grupper og monitorering av trafikk