XPO Screens.
Designed to be different.

XPO Screens.
Designed to be different.

XPO Screens. Designed to be different.
Publisert: 13. mai 2019
Lesetid: 3 minutter

XPO Screens er en skjermprodusent som er opptatt av design thinking. De løser problemer, gir merverdi og setter bruker i fokus. Med dette tenker vi likt, og matcher 100%. Vi har nå signert leverandør- og distributøravtale, og er den eneste leverandøren av deres produkter i Norge. I denne artikkelen presenterer vi de ulike produktene og funksjonene til XPO Screens.

 

INVITE Display og Mirror

Som navnene tilsier er dette skjermer som leveres med vanlig display og som speil med displayfunksjonalitet. Til tross for produktets vannavstøtende og vandalsikre egenskaper har de et lekkert og slankt design som passer inn i de fleste omgivelser.
 

INVITE Display

INVITE Display er innendørsskjermer som tåler å stå i offentlige soner uten at du trenger å være bekymret for at de blir ødelagt. Skal man benytte vanlige skjermer i slike miljøer, må man pakke disse inn i større montere eller rammer for å gjøre dem vandalsikre. Med INVITE Display får du en kombinasjon av både design, funksjonalitet og styrke i ett og samme produkt. Nedenfor følger en liste over hvilke funksjoner som følger med i produktet.
 
 • Full HD, vifteløst display
 • Integrert veggfeste
 • Valgfritt design
 • Vandalsikker og vannavstøtende
 • Ulike størrelser
 • Konfigureres etter ditt behov:
 • Kan også bestilles som speilskjerm


Et treffpunkt med et eget ansikt

Det ultimate treffpunktet er XPO Screens digitale speil. Forskning viser at man ser seg i speilet opptil 38 ganger i løpet av en dag. Speil er derfor et verdifullt verktøy for å nå frem til besøkende. Innhold står man fritt til å velge selv, og tilpasses sonen speilet står i slik at innholdet blir relevant for seeren.
 

INVITE Mirror

INVITE Mirror kan også gjøres om til et digitalt speil, også kalt mediaspeil. Teknisk sett er INVITE Mirror identisk med INVITE Display - den eneste forskjellen er fronten. På speileskjermen har fronten et bredere feste med et transperent speil over seg. Rammen rundt speilet kan lages i alle farger slik at det matcher interiøret og miljøet den står i. Dette er funksjoner man kan ha i INVITE Mirror:
 
 • Full HD, vifteløst display
 • Integrert veggfeste
 • Valgfritt design
 • Vandalsikker og vannavstøtende
 • Ulike størrelser
 • Konfigureres etter ditt behov:
 • Kan også bestilles som vanlig display


INTERIO Solution

XPO Screens har også utviklet en innebygd skjermmodul som kun bygger 30 mm, og er derfor meget enkel å implementere i et hvilket som helst interiør. Alle elektroniske komponenter som monitor, kontroll, bevegelsessensor, avspiller og ansiktsgjenkjenning er ferdig montert i INTERIO Solution. I denne løsningen kan man velge formater fra 21'' til 55'' skjerm - XPO Screens leverer skjermmodulen optimalisert for både landskap- og portrettvisning.

Ønsker du å se nærmere på disse produktene? Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.
Få siste nytt om digital signage
Ta kontakt
Sharpoint og infoskjerm
Sharpoint og infoskjerm

I dagens bedriftsmiljø er det avgjørende å sikre effektiv kommunikasjon og informasjonsoverføring blant ansatte. En metode som har vist seg svært effektiv, er å dele nyheter fra SharePoint direkte til infoskjermene i bedriften.
PowerBI og infoskjerm
PowerBI og infoskjerm

I en tid hvor data driver beslutningsprosesser, er det essensielt for bedrifter å sikre at viktig informasjon er tilgjengelig og lett forståelig for alle ansatte. En effektiv metode for å oppnå dette er ved å dele rapporter og statistikk fra Power BI direkte til infoskjermene i bedriften.
TakeOver spilleliste
TakeOver spilleliste

​Med TakeOver spilleliste kan du enkelt og raskt overstyre eksisterende innholdet på alle eller utvalgte skjermer i en ønsket tidsperiode.