Infoskjerm for B2B og butikker


Inforskjerm og digital skilting (digital signage) er software og systemer som organiserer og distribuerer informasjon til skjermer plassert i eller utenfor forretningsvirksomheter, butikker eller på offentlige plasser.

Det finnes en rekke forskjellige løsninger på markedet. Mange benytter seg av en teknologi som legger "harde" filer (video, bilder) i et køsystem, og som vises på et utvalg skjermer. Det som i senere tid har vist seg å ha mer verdi for både bruker og målgruppe, er å tilby datadrevet innhold. Det vil si at man henter innhold fra eksisterende datakilder og setter sammen innholdet via en digital signage software. På denne måten blir man i stand til å kommunisere raskere og mer differensiert.

Innhold basert på data kan skreddersys målgrupper, lokasjoner og andre parametre som bestemmer hvor innholdet skal publiseres. Med datadrevet innhold åpner man også for bruk av såkalt NFC-teknologi (Near Face Communication) som gjør at et digitalt skilt kan kommunisere med kunden basert på behov og profil.

Les også om:

powe-bi

Del Power BI, Yammer, Sharepoint med dine ansatte via Digital Signage

d:Signage tilbyr integrasjoner mot en rekke kraftfulle kilder som Power BI, Yammer, SharePoint, Salesforce, QlikSense med flere.
Les mer..
Skjermbilde%202019-01-04%20kl_%2013_03_59

Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte.
Les mer..
signage%20vs%20plakater

Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Les mer..
Kontor%20med%20mennesker

Seks gode tips - digital signage

Hvordan du kommuniserer med dine ansatte er like viktig som gründer i et nyoppstartet techbyrå eller om du er leder i et stort konsern. God intern kommunikasjon er avgjørende for å styrke engasjementet til de ansatte.
Les mer..
Kontor%20statistikk%2072

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål

Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Se hvilke muligheter som finnes med digital signage.
Les mer..
Videovegg%20v3

Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Les mer..
d-signage
Leonberg AS
Sarpsborg: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo 
Telefon 941 62 180