LCD og LED-skjerm


LCD står for "flytende krystallskjerm" og teknisk sett er både LED- og LCD-skjermer LCD-skjermer. Den grunnleggende teknologien er den samme fordi begge typer har to lag med polarisert glass, hvorved de flytende krystaller både blokkerer og sender lys.

LED, som står for "lysemitterende dioder", skiller seg fra generelle LCD-skjermer ved at LCD-apparater bruker lysrør mens LED bruker de lysemitterende diodene. Også plasseringen av lysene på en LED-skjerm kan variere. Lysrørene i en LCD-skjerm er alltid bak skjermen. På en LED-skjerm kan de lysemitterende diodene plasseres enten bak skjermen eller rundt kantene. Forskjellen i lys og belysningsplassering har generelt medført at LED-skjermer kan bli tynnere enn LCD-skjermer, selv om dette begynner å endres. Det har også betydd at LED-skjermer kjører med større energieffektivitet og kan gi et klarere, bedre bilde enn de generelle LCD-skjermene.LCD og LED-skjerm for digital signage
Kilde: Samsung

Les også om:

skjermbilde 2019-01-04 kl  13 03 59

Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte.
Les mer..
signage vs plakater

Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Les mer..
kontor med mennesker

Seks gode tips - digital signage

Hvordan du kommuniserer med dine ansatte er like viktig som gründer i et nyoppstartet techbyrå eller om du er leder i et stort konsern. God intern kommunikasjon er avgjørende for å styrke engasjementet til de ansatte.
Les mer..
kontor statistikk 72

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål

Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Se hvilke muligheter som finnes med digital signage.
Les mer..
videovegg v3

Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Les mer..
sio kantine

Digital signage fungerer som bedriftens TV-Kanal

Engasjer dine ansatte og skap samhold i bedriften. Resultatet vil bli bedre fokus og vekst.
Les mer..
d-signage
Leonberg AS
Sarpsborg: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo 
Telefon 941 62 180