LCD og LED-skjerm


LCD står for "flytende krystallskjerm" og teknisk sett er både LED- og LCD-skjermer LCD-skjermer. Den grunnleggende teknologien er den samme fordi begge typer har to lag med polarisert glass, hvorved de flytende krystaller både blokkerer og sender lys.

LED, som står for "lysemitterende dioder", skiller seg fra generelle LCD-skjermer ved at LCD-apparater bruker lysrør mens LED bruker de lysemitterende diodene. Også plasseringen av lysene på en LED-skjerm kan variere. Lysrørene i en LCD-skjerm er alltid bak skjermen. På en LED-skjerm kan de lysemitterende diodene plasseres enten bak skjermen eller rundt kantene. Forskjellen i lys og belysningsplassering har generelt medført at LED-skjermer kan bli tynnere enn LCD-skjermer, selv om dette begynner å endres. Det har også betydd at LED-skjermer kjører med større energieffektivitet og kan gi et klarere, bedre bilde enn de generelle LCD-skjermene.LCD og LED-skjerm for digital signage
Kilde: Samsung

Les også om:

powe-bi

Del Power BI, Yammer, Sharepoint med dine ansatte via Digital Signage

d:Signage tilbyr integrasjoner mot en rekke kraftfulle kilder som Power BI, Yammer, SharePoint, Salesforce, QlikSense med flere.
Les mer..
Skjermbilde%202019-01-04%20kl_%2013_03_59

Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte.
Les mer..
signage%20vs%20plakater

Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Les mer..
Kontor%20med%20mennesker

Seks gode tips - digital signage

Hvordan du kommuniserer med dine ansatte er like viktig som gründer i et nyoppstartet techbyrå eller om du er leder i et stort konsern. God intern kommunikasjon er avgjørende for å styrke engasjementet til de ansatte.
Les mer..
Kontor%20statistikk%2072

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål

Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Se hvilke muligheter som finnes med digital signage.
Les mer..
Videovegg%20v3

Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Les mer..
d-signage
Leonberg AS
Sarpsborg: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo 
Telefon 941 62 180