powerbi

Power BI og Digital Signage


Power BI er en skytjeneste som samler dine eksisterende data i en og samme løsning. Med gode verktøy for å bygge rapporter, statistikker og annen santidsdata, kan man transformere forskjellige datakilder til sammenhengende, visuelt imponerende og interaktive rapporter på digital signage. Om dataene er vanlige Excel regneark, eller en samling i andre skybaserte datakilder, kan man fremstille de viktige tallene og den riktige informasjonen direkte på infoskjermer der det er relevant.


Power BI dashboard

Sett sammen egendefinerte rapporter i Power BI og del disse med infoskjermen (digital signage). Dataene vil vises på de aktuelle skjermene og gi nyttig santidsinformasjon til ansatte og kunder.

Hvordan komme i gang
Vi har ferdig api mot Power BI. Det du trenger å gjøre for å komme igang er å sette opp ønskede dashboard i Power BI. Husk å tilpass skjermstørrelse på hvert enkelt dashboard. Vi setter deretter rettigheter og adgangskontrol til Power BI slik at vi kan få tak i de forskjellige visningene.

Ta kontakt for demonstrasjon og mer informasjon.
Power BI og Digital Signage

Les også om:

powe-bi

Del Power BI, Yammer, Sharepoint med dine ansatte via Digital Signage

d:Signage tilbyr integrasjoner mot en rekke kraftfulle kilder som Power BI, Yammer, SharePoint, Salesforce, QlikSense med flere.
Les mer..
Skjermbilde%202019-01-04%20kl_%2013_03_59

Digitale kiosker skaper gode kundeopplevelser

Digital signage via kiosker åpner for interaksjon og kommunikasjon med kunden på en helt ny måte.
Les mer..
signage%20vs%20plakater

Digital signage vs. plakater

I denne artikkelen ser vi på forskjellen mellom digital og tradisjonell skilting, og håper det vil hjelpe deg med valg av løsning for din virksomhet.
Les mer..
Kontor%20med%20mennesker

Seks gode tips - digital signage

Hvordan du kommuniserer med dine ansatte er like viktig som gründer i et nyoppstartet techbyrå eller om du er leder i et stort konsern. God intern kommunikasjon er avgjørende for å styrke engasjementet til de ansatte.
Les mer..
Kontor%20statistikk%2072

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål

Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Se hvilke muligheter som finnes med digital signage.
Les mer..
Videovegg%20v3

Guide for digital signage i din virksomhet

Les hvordan du kommer i gang med digital signage i din virksomhet – og få entusiastiske og fornøyde medarbeidere.
Les mer..
d-signage
Leonberg AS
Sarpsborg: Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg
Oslo: Drammensveien 167, 0277 Oslo 
Telefon 941 62 180