Kundecase: AF Gruppen
Avtalen er signert. Andreas Wendt fra d:Signage og kommunikasjonsdirektør Knut Ekern fra AF Gruppen.
AF Gruppen
AF Gruppen er en av Norges største entreprenører og jobber hele tiden med inovasjon og utvikling for å beholde sin posisjon som en ledende aktør i byggenæringen. AF Gruppen består av en rekke selskaper i Norge og Sverige, og har virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, energi og miljø, samt offshore.
AF Gruppen har en rekke interne kanaler de kommuniserer igjennom. Workplace, sosiale medier, HMS-systemer, egenutviklede HMS-løsninger, samt ulike verktøy basert på Microsoft 365. I tillegg har både prosjekter og forretningsenheter et informasjonsbehov ut over det som allerede finnes på interne systemer. Løsningen for å synkronisere alle disse kanalene falt da ganske enkelt på informasjonsskjermer.

Integrasjoner
Behovet for å vise tall og statistikk, kombinert med å vise innhold fra nettsider, Workplace m.m. var stort. Ved å hente ut data fra bl.a. PowerBI og filtrere innholdet ned på det spesifikke prosjektet kan løsningen gi nødvendig og viktig informasjon om hvordan prosjektstatus er - til enhver tid. I tillegg integrerte vi mot AF Gruppens eget HMS-system Clara, hvor avvikshåndterking og risikoanalyser blir presentert på en intuitiv og god måte. Kombinert med andre kilder som Teams-kalender, Workplace, Instagram og eget innhold som filmer, presentasjoner, PDF-dokumenter, bilder og nyheter får ulike deler av virksomheten god og relevant informasjon på sine skjermer, enten de står i publikumsområder eller på brakkeriggen.
Nyhetsmal som ivaretar AF Gruppens visuelle profil.
RSS mal for nettaviser
PowerPoint mal hvor innholdet lastes inn, eller hentes fra et SharePoint område.
Mange selskaper - mange profiler
Alle maler som er tilgjengelig i løsningen er satt opp for å støtte AF Gruppens profilmanual, men siden AF Gruppen består av en rekke datterselskaper med egen profil (Betonmast, AF Ghella m.fl.) måtte vi løse det slik at alt innhold automatisk ble endret til riktig profil - for riktig selskap. d:Signage har støtte for flere design i samme løsning. Dvs. at hvis AF Gruppen produserer en nyhetspost som skal arves/vises på alle skjermer i organisasjonen, endres utseende på posten avhengig av hvilket selskap den vises hos. På den måten kan vi sikre riktig profil for ubegrenset antall selskaper i samme løsning.

SSO
For å styrke kontrollen på brukere av systemet har vi nå inført Microsoft SSO (Single Sign On) slik at on/off boarding av brukere skjer automatisk basert på rettigheter i Microsoft AD. På denne måten får vi full kontroll på hvem som kan styre innholdet på de forskjellige skjermene i organisasjonen.
Mal for visning av Instagram i Betonmast profil.
Spesialtilpasset værmelding for de neste tre dagene.
Integrasjon mot Clara. AF Gruppens egenutviklede avvikssystem.
Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.