Kundecase: Gamle Fredrikstad Golfklubb
Ønsker å ta bedre vare på våre medlemmer og gjester!
Daglig leder Christoffer Halvorsrød fra Gamle Fredrikstad Golfklubb, samt lederne på Moss & Rygge og Drøbak Golfklubb tok kontakt med oss med ønsket om å forenkle kommunikasjonen med klubbens medlemmer og gjester gjennom bruk av informasjonsskjermer.

De fleste golfklubber i Norge har en nettside, en Facebook-side og ofte også en Instagram-side. I utgangspunktet er dette mange kanaler å vedlikeholde og dele informasjon gjennom. En av utfordringene er likevel å sikre tilstrekkelig deling av informasjon med klubbens medlemmer og gjester. Når de allerede befinner seg på klubbhuset, treningsfeltet eller golfbanen, har de sjelden muligheten til å påvirke gjennom disse digitale kanalene. Denne utfordringen var også relevant for Gamle Fredrikstad Golfklubb. Løsningen var å implementere et infoskjerm-system som kunne håndtere denne oppgaven. Utfordringen var da å administrere enda en kanal for klubbens begrensede ansatte.

Løsningen
Løsningen innebar derfor en utradisjonell tilnærming. Mye av informasjonen klubben ønsket å dele via infoskjermene var allerede tilgjengelig på nettsidene eller andre digitale kanaler. Derfor valgte vi å koble oss til disse kildene, slik at vi automatisk kunne vise tilbud, nyheter, arrangementer osv. på skjermene i klubbens lokaler. På Gamle Fredrikstad Golfklubb har vi installert hele 6 infoskjermer av ulik størrelse og design, noe som sikrer at medlemmer og gjester mottar viktig informasjon til rett tid.


Golfbox
Golfbox er en tjeneste som benyttes av alle golfklubber i Norge. Muligheten til å hente ut informasjon fra Golfbox er svært relevant for de fleste klubber. Å kunne vise de neste 4 starttidene eller hente ut turneringsoversikten direkte på infoskjermene gjør det mulig å fremheve og markedsføre aktiviteter på en mer effektiv måte. Se bilder nedenfor. I tillegg kan vi nå hente ut egendesignet Leaderboard fra aktuelle turneringer fra Golfbox.
Starttider hentes direkte fra Golfbox.
Sonsorlogoer hentes direkte fra klubbens nettside og er alltid oppdatert.
Promotering av aktiviteter. Manuelt lagt inn eller hentet fra klubbens aktivitetskalender.
Nettsiden også
I tilfellet med Gamle Fredrikstad har vi også implementert deres nettside i det samme systemet. Dette gir muligheten til å redigere alt innhold fra én sentral plattform, og forenkler prosessen med å integrere nettstedinnholdet med infoskjerm-systemet. Vi har også implementert denne løsningen for Moss & Rygge Golfklubb og Drøbak Golfklubb. I tillegg har vi levert infoskjerm-løsninger til flere andre golfklubber i Norge. For golfklubber som allerede har et velfungerende nettsted, har vi også muligheten til å direkte hente data derfra, som uttalt av utviklingsansvarlig Sveinung Thunæs fra d:Signage.


Skjermer
Som leverandør av både software og hardware tilbyr vi hele verdikjeden fra A til Å. På Gamle Fredrikstad har vi levert 2-sidig utendørs pylon fra Samsung, 2 små diskskjermer, samt 3 public display skjermer fra Samsung. Alt koblet opp mot samme styringssystem.

samsung
Eksempel på mal for livescore visning.
Bilde viser innhold som går på to-sidig utendørsskjerm ved første tee.
Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.