Kundecase: Garda Sikring
Erik Gabrielsen og Janka Becsan fra Garda Sikring Norge.
Sikre at alle får informasjonen til samme tid.
Garda Sikring er representert i flere land. For å synkronisere driften ønsket de å få på plass en infoskjermløsning som kunne ivareta dette på en sømløs og effektiv måte.
Garda Sikring består av selskaper i Norge, Sverige, Finland og Danmark, så behovet for en synkron kommunikasjonskanal, kombinert med lokalt innhold var stort. Å kunne fortelle hele organisasjonen om nye produkter, kunder og seire gir større samhold og gjør oss enda mer slagkraftige.

Microsoft
Garda Sikring benytter som mange andre, Microsoft sine tjenester for intern kommunikasjon. PowerBI, Yammer m.m. er noen av kildene som benyttes. Å vise de mest relevante rapportene fra PowerBI og ikke minst vise aktivteten på bestemte Yammer grupper er viktig for selskapet. Med våre standard integrasjoner mot Microsoft, løste vi dette enkelt. All informasjon oppdateres automatisk og sørger for at skjermene nytt og relevant innhold, til enhver tid.

Manuelt innhold
Enhver infoskjermløsning har behov for manuelt innhold, da ikke all informasjon nødvendigvis kan hentes fra en annen kilde. Vi har sammen med Garda utviklet en rekke maler for ulike visninger, som f.eks. eventmal, nyansatt, nyheter, filmer, YouTube, meldinger og bilder. I tillegg har vi satt opp mal som automatisk henter ut siste nyheter fra nettsidene. Dette gjør det veldig enkelt for Garda å holde innholdet relevant og interessant for ansatte og kunder.
 
Eksempel på manuell nyhet.
Eksempel på mal for visning av filer.
Eksempel på mal for visning av bilder.
Mange profiler
Garda Sikring består av en rekke avdelinger og datterselskap. Det betyr at alt innhold skal vises i ulike profiler basert på hvilken profil det aktuelle selskapet har. I tillegg til Garda Sikring i Norge, er også løsningen etablert hos Windsor Door, Nor-Netting, samt Puomitek i Finland. Det planlegges nå for utrulling av løsningen også hos Garda Sikring sine selskap i Danmark og Sverige. Ved å benytte vår unike design løsning, kan vi endre malene i forhold til farger og fonter for hvert enkelt selskap. På denne måten fremstår det samme innholdet med ulikt design automatisk. Sikrer at selskapenes profil ivaretas på en bra måte.
"Vi har et stort behov for å kommunisere på ulike språk og til ulike regioner og selskap. Informasjon skal nå alle likt. Med denne praktiske løsningen fra d:signage har vi nå fått en bra løsning på plass. Vi er veldig fornøyd med oppfølging, prosjektledelse og løpende support. De er på ballen sier leder for kommunikasjon og ESG i Garda Sikring"
Erik Gabrielsen - Markedsleder
Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.