Kundecase: Hovedorganisasjonen Virke
Fokus på funksjonalitet og godt design
Felles løsning for wayfinding, LED vegg, samt kommunikasjon til ansatte og besøkende. Skreddersydd løsning med integrerte skjermer i interiøret.
Hovedorganisasjonen Virke ønsket en digital signage løsning som kunne kobles om mot noen av deres allerede eksisterende kilder. De bruker i dag Power BI til samhandling av møter, telefonhenvendelser, medlemslister, nye kunder m.m. I tillegg benytter de Yammer som samhandlingsløsning. Vi henter også data fra SharePoint sites. De ønsket derfor en leverandør som kunne hente ut disse dataene på en sikker og trygg måte og ikke via åpen url. Gjennom våre integrasjoner mot Microsoft og Yammer/PowerBI løste vi dette på en god og praktisk måte.

Power BI
Vi henter ut santidsdata over dagens kurs og møter, medlemsdata, kurskalender, telefonlogg, pleiemøter og medlemsutvikling. Dataene oppdateres automatisk en gang i timen.

Yammer og SharePoint
Vi henter også ut data fra ulike grupper i Yammer og SharePoint, samt ønskede RSS kilder. I kan det vises filmer, generelle nyheter, værmelding, samt enkelte manuelle kilder i løsningen. 

Wayfinding
Hver etasje er utstyrt med en eller flere skjermer med leietageroversikt i hele bygget. Programvaren gjør det enkelt for Virke å vedlikeholde alle leietakere på en enkel og smidig måte.

LED vegg
I tillegg har løsningen en LED vegg på ca 4x4 meter i inngangspartiet. Innholdet er styres fra samme software.

Totalt har Virke nå 21 skjermer på sitt hovedkontor i Oslo.

Microsoft Yammer
Microsoft SharePoint
Microsoft PowerBI

Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.