Kundecase: Sulland Gruppen
God kommunikasjon mot kunder og ansatte
Sulland Gruppen består av over 30 nybilforhandlere og bilverksteder over hele landet. Med en blanding av manuelt og integrert innhold kan konsernet enklere kommunisere aktuelt innhold med både ansatte og kunder.
Ønske om sømløs dataflyt i kombinasjon med manuelt innhold
Sulland Gruppen administrerer over 30 forskjellige slagsavdelinger i store deler av landet. Behovet for å kunne publisere og informere både kunder og ansatte gjennom skjermløsning var ønskelig. Sulland Gruppen er en fullintegrert Microsoft 365 bedrift som daglig bruker SharePoint som bl.a. intranett for konserninformasjon og informasjon lokalt på hvert enkelt salgssted. I tillegg har de egne SharePoint sites for alle bilmerkene som vedlikeholdes med kampanjeinformasjon og nyheter. Hvordan få distribuert dette innholdet til de riktige forhandlerne med de aktuelle bilmerkene på en trygg og god måte. I tillegg benytter Sulland Gruppen PowerBI til rapportering innenfor de forskjellige virksomhetene.

SharePoint
Gjennom vår standard integrasjon mot Microsoft SharePoint hentet vi ut informasjon fra alle ønskelige områder med nyhetsmelinger og nyhetskoblinger automatisk distribuert til riktig skjerm. Løsningen krever ingen oppgaver for Sulland Gruppen, men kun at de vedlikeholder de forskjellige SharePoint områdene. Med tidsstyring av kilder, visningsdager og frekvens kan vi enkelt vekte innholdet riktig, samt sørge for at kun nyheter av en viss alder vises (f.eks.: maks tre dager siden nyheten ble publisert). Så enten avdelingen forhandler BMW, Toyota eller Ford, vises kun relevant informasjon. 

PowerBI
Å kunne lage informative og strategiske rapporter i PowerBI kan være både nyttig og formålstjenelig å vise for ansatte. Derfor har vi igjennom vår standard integrasjon mot PowerBI gjort det mulig for Sulland å vise ferske rapporter som automatisk oppdateres i ønsket frekvens - direkte på skjermene intern hos alle avdelingene. Dette holder alle ansatte informert og på tå i forhold til hvordan de ligger an og hva de må bli bedre på.
Integrasjon mot finn.no for visning av bruktbiler.
Egne kampanjemaler som ivaretar selskapets profil.
Nyhet og informasjonsmaler.
Finn.no
Med vår integrasjon mot finn.no kan vi hente ut alle aktuelle bruktbilder for alle de forskjellige forhandlerne. Intregrasjonen gjør det mulig å visualisere bruktbiler i total Sulland profil. De fleste av våre integrasjoner settes opp mot spesiallagde maler som støtter selskapet brand guidelines ift farger, fonter og regler - uten unntak. 

Manuell kilder
Vi har også satt opp en rekke manuelle kilder som filmer, nyheter, reklame, informasjon og kampanjer som ikke nødvendigvis det er praktisk å hente fra annen kilde. Med denne miksen av manuelle og datadrevne kilder har Sulland en optimal løsning for innholdsdistribusjon og kommunikasjon med både ansatte og kunder.

  • PowerBI rapporter/dashboard
  • SharePoint bilder, filmer og PowerPoint
  • SharePoint nyhetsmeldinger/koblinger
  • Finn.no bruktbiler
  • RSS
  • Værmelding (geolokasjon)

Be om pris eller et uforpliktende møte/demo
Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende demonstrasjon hos deg – eller via Google Meet. Fyll ut skjema nedenfor eller ring oss på telefon 941 62 180, så tar vi kontakt for nærmere avtale.