Slik inspirerer du ansatte til å nå sine mål

Slik inspirerer du ansatte til å nå sine mål

Infoskjermer som inpirerer dine ansatte til å nå sine mål
Publisert: 3. oktober 2018
Lesetid: 2 minutter
Vi i d:Signage er opptatt av datadrevet innhold som skaper verdier for din virksomhet, og hjelper deg gjerne med å designe og integrere dine skjermer mot interne og eksterne datakilder.
Alle virksomheter sitter på verdifull informasjon som kan deles med de ansatte. Måltall, salgsresultater, KPI´er, responstid på support, leveringstid og trafikk på sosiale medier er bare noen eksempler på verdifull informasjon som kan gi medarbeidere en boost i hverdagen. Med Digital Signage kan du motivere og inspirere ansatte til å gi det lille ekstra. Synliggjør felles mål og vis progresjonen i sanntid. Kombiner gjerne med gode historier og tips til hvordan man sammen kan nå målet raskere.
PowerBI

PowerBI

Fullt integrert mot PowerBI som gir deg tilgang til statistikk og fremstilinger. Lag rapporter og dashboard i PowerBI og vis det på skjermene.
Qlikview

Qlikview

Fullt integrert mot Qlikview som gir deg tilgang til statistikk og fremstilinger fra blant annet Google Analytics, Salesforce, Hubspot, MailChimp, sosiale medier m.fl.
Gsuite

Gsuite

d:Signage har et ferdigutviklet api mot gsuite. Vi kan hente innhold fra Google Presentation, Regneark osv. En alternativ måte å produsere innhold på skjermene.
Facebook Workplace

Facebook Workplace

d:Signage kan hente ut data fra grupper i Facebook Workplace. Vi kan designe innholdet til å passe på skjermen og på den måten spre innholdet internt eller eksternt på skjermene.
Yammer

Yammer

Med standard integrasjon mot Microsoft Yammer kan du formidle gruppeinnhold på skjermer i hele organisasjonen.
Sharepoint

Sharepoint

Integrert mot SharePoint hvor du kan hente informasjon fra grupper, artikler, dokumenter m.m.
Microsoft

Microsoft

På samme måten som med Google, er d:Signage integrert mot Microsoft Office 365. Hent ut kalender, PowerPoint og Excel på skjermene.
Synksenter

Synksenter

Vi kan også sette opp eget synksenter for å hente ut xls filer fra eksisterende datasystemer og stilsette visningen.
Rest API

Rest API

Vi integrerer også mot andre systemer i samarbeid med våre kunder.
Finn.no

Finn.no

Med ferdig api oppkobling mot finn.no kan vi lage flotte design av det bedriften har annonsert på finn. Vis f.eks. siste 10 bruktbiler i et lekkert design.
Avinor

Avinor

Vi har integrering mot Avinor. Dette gjøre det mulig å vise avgang og ankomsttider fra de fleste flyplasser i Norge.
NSB

NSB

Vi har integrering mot NSB. Dette gjøre det mulig å vise avgang og ankomsttider fra de fleste togstasjoner i Norge.
Sosiale medier

Sosiale medier

Vis alt siste innhold fra bedriftens sosiale medier på digital signage, så både kunder og ansatte får med seg hva som skjer.
Ruter

Ruter

Vi har integrering mot Ruter. Dette gjøre det mulig å vise avgang og ankomsttider fra de fleste buss, trikk og tebanestasjoner i Norge.
Puzzle

Puzzle

Fullt integrert mot Puzzle som gjør at du via dine skjermer kan ha full oversikt over aktiviteten til sentralbord.
Få siste nytt om digital signage
Ta kontakt
Sharpoint og infoskjerm
Sharpoint og infoskjerm

I dagens bedriftsmiljø er det avgjørende å sikre effektiv kommunikasjon og informasjonsoverføring blant ansatte. En metode som har vist seg svært effektiv, er å dele nyheter fra SharePoint direkte til infoskjermene i bedriften.
PowerBI og infoskjerm
PowerBI og infoskjerm

I en tid hvor data driver beslutningsprosesser, er det essensielt for bedrifter å sikre at viktig informasjon er tilgjengelig og lett forståelig for alle ansatte. En effektiv metode for å oppnå dette er ved å dele rapporter og statistikk fra Power BI direkte til infoskjermene i bedriften.
TakeOver spilleliste
TakeOver spilleliste

​Med TakeOver spilleliste kan du enkelt og raskt overstyre eksisterende innholdet på alle eller utvalgte skjermer i en ønsket tidsperiode.